FAQ

Preguntes freqüents

Quan i com puc comprar entrades?

Taquilles

Adreça
La Rambla, 51-59. Barcelona (Com arribar-hi)

 • De dilluns a divendres laborables de 10h a 19h 
 • Dissabtes de 10h a 14h (dies amb representació obert fins l'inici de la funció) 
 • Diumenges i festius: tancat (dies amb representació obert 2 hores abans de l'inici de la funció, excepte Petit Liceu 1 hora abans) 

Telèfon d'informació 93 485 99 13 o 902 78 73 97*
De dilluns a divendres de 10h a 18h

*tarifa especial

info@liceubarcelona.cat

Altres canals de venda

Fins a una hora i mitja abans de la funció:
Lavanguardia.com
Teatre Barcelona
Tresc.cat

Com imprimir les entrades?

Les entrades es poden imprimir des de casa a través de la vostra Zona Personal o bé guardeu-les al vostre mòbil o Passbook.

Pot canviar la disponibilitat?

La disponibilitat de les sessions pot canviar ja que els abonats del Teatre poden fer canvis d’entrades i alliberar funcions.

Entrades per a grups

El Gran Teatre del Liceu ofereix als visitants condicions especials per a grups.

Per a més informació:

Servei de Localitats
info@liceubarcelona.cat 

Les entrades es poden retornar?

Les localitats no es canviaran ni es reemborsaran. La cancel.lació de l’espectacle serà l’única causa admissible per a la devolució de l’import de les localitats. Aquest servei de canvi d’entrades és exclusiu per abonats, que poden canviar el dia per a les funcions d’abonament que ho desitgin fins a 24 hores abans de la funció.

Regalar Liceu

El Liceu posa a disposició de tothom, diverses fórmules per descobrir i gaudir de l’experiència i emoció que és la òpera:

Xec regal des de 20€
A partir de 20€ regala òpera de la manera més flexible.
Més informació

Es poden adquirir al web, taquilles i canals autoritzats.

Com puc arribar al Teatre?

Autobús Línies V13 i 59.

Metro Línia 3 (Liceu). Horari: de dilluns a dijous, diumenges i festius fins a les 24h. Divendres i vigílies de festius fins a les 02:00h. Dissabtes Servei continuat.

Bicing Estació 55 – La Rambla, 80.

Quins són els aparcaments més propers?

Plaça de la Gardunya s/n (La Boqueria) Preu 8€€ des d'1h abans de la funció i fins a un màxim de 6 hores.
SABA Plaça de Catalunya s/n
SABA Av. De la Catedral s/n
La Rambla, 31
La Rambla, 26
C/ Hospital, 25. Veure descomptes.

Prepara't l'òpera

Podeu descarregueu-vos gratuïtament el programa de mà de l’òpera AQUÍ

NOVETAT! Us presentem 'La Prèvia', un nou podcast del Liceu per endinsar-vos a l'òpera i descobrir-ne tots els detalls! 
Aquest nou servei d'àudio podcast estarà disponible per a totes les òperes de la temporada, en substitució de la sessió informativa prèvia que es feia al Foyer.
El podeu escoltar a www.liceuplus.com

Es requereix etiqueta per asistir?

No hi ha codi de vestimenta.

Amb quina antelació he d’arribar?

Les portes del Teatre s'obriran 1h abans de l'inici de l'espectacle. Tots els assistents podran accedir per l’entrada principal de la Rambla o bé pel carrer Sant Pau. Un cop iniciada la funció no es permet entrar a la Sala.

Puc entrar si arribo tard?

Un cop iniciada la funció no es permet l’entrada a la Sala, incloent-hi les llotges i avantllotges. No obstant el Teatre disposa d’una sala des d’on podrà seguir la funció per pantalla i en les pauses establertes es podrá accedir a sala.

En cas de sortir de la sala durant la representació no està permès tornar a entrar fins a la pausa o un accés autoritzat per la direcció artística.

Accessibilitat

Servei d’audiodescripció per a persones invidents/cecs/amb discapacitat visual aguda.
El Liceu ofereix cada temporada un nombre limitat de localitats amb el sistema d’audiodescripció (narració) per a persones invidents.
Informació i venda de Localitats a través de l’ONCE i de l’Associació de Discapacitats Visuals de Catalunya

Anella magnètica
El Teatre disposa d’un sistema pels usuaris de pròtesis auditives (audiòfons o implants coclears) amb la finalitat d’amplificar el so en aquest col.lectiu.
Aquest sistema sempre està actiu però s’ha de tenir en compte que no totes les localitats reben el 100% de cobertura.

Apropa Cultura
Apropa Cultura és un programa d’inclusió social que afavoreix l'assistència i participació a la programació dels principals equipaments culturals de Catalunya per tal d’enfortir les experiències vitals dels col·lectius més vulnerables i fer realitat el dret a la cultura per a tothom. El Gran Teatre del Liceu en forma part tot permetent a les entitats i associacions usuàries de gaudir d’una selecció d’òperes, dansa, concerts i recitals, dels espectacles familiars i escolars d'El Petit Liceu. A més a més, la proposta del Liceu a l’Apropa Cultura inclou l’assistència a determinats assajos generals, visites guiades i activitats com Òpera una emoció i Entra dins del Liceu. Més informació.

Sobretítols

Totes les òperes disposen de sobretítols en català, que permeten seguir l’argument. La subtitulació de l’adaptació del llibret de la funció es transcriu a la pantalla col·locada a la part superior de l’escenari només en català.

A més, unes pantalletes situades a les localitats ofereixen sobretítols en català, castellà i anglès.

Les zones amb visió nul·la o reduïda disposen de pantalles amb imatges de l’espectacle. La primera filera dels pisos no disposen de pantalletes.

El Liceu ofereix aquest servei adicional de forma gratuïta, i no condiciona el preu de cada localitat.

En cas de deficiència o interrupció en el seu funcionament, no estarà subjecte a reclamacions.

Hi ha servei mèdic durant la funció?

Sí, durant totes les funcions hi ha un servei mèdic a disposició del públic.

Hi ha servei de bar i/o cafeteria?

Servei de restauració:

 • El servei de restauració estarà disponible abans de l'inici de la funció i a l'entreacte als punts habilitats.
 • Es pot fer compra prèvia de tiquets per l'entreacte al vestíbul principal del Teatre abans de l'inici de la funció.
 • Per reserva de taules i del servei a llotges cal contactar, amb un mínim de 24h d'antelació, amb Singularisliceucatering@singulariscatering.com o al telèfon 659 01 20 77.
A partir de quina edat poden venir els nens?

Per les funcions a partir de les 19h només poden accedir a la sala els més grans de 5 anys. 

Excepcionalment, per les funcions de Ballet o Concert de Nadal, i sempre que sigui en funció de matí o tarda (a les 17h o 18h), es permet l’entrada a menors a partir de 3 anys.

Per a les funcions de El Petit Liceu, cal disposar d'entrada de pagament a partir de 3 anys. Així mateix també es recomana no anar a pisos alts amb menors, especialment a les primeres fileres. 

Es recomana que els menors estiguin en llotges o en localitats de passadís lateral de platea per si cal que surtin de la sala.

En els concerts de promotors externs cal consultar-ho al promotor en cada cas

Quins tipus d'abonaments hi ha? A quin preu?

Abonaments Fixes (25%, 20% i 15% descompte)
Els abonaments de butaca fixa incorporen un descompte del 25% (en els torns de 12 o 9 funcions), un 20% (en els torns de 6 funcions) i un 15% en els abonaments populars (de 3 funcions).
Més detalls AQUÍ
A més, els abonats gaudiran d’un descompte del 20% durant tota la temporada per la compra de localitats addicionals a l’abonament.

Abonaments a la Carta (10%)
Abonaments totalment flexibles que et permeten escollir els espectacles que més t’agradin de tota la temporada amb un 10% de descompte. Es podrà seleccionar una zona i una butaca diferent per a cada funció amb un mínim de 3 espectacles per abonament. Els abonaments a la carta no es renoven automàticament, cal tornar-los a contractar cada any.
Els abonats podran configurar el seu nou abonament a la carta a través de la seva Zona Personal.

Abonament de Dansa (30%)
Inclou els tres espectacles d’aquesta disciplina durant la temporada i compta amb un 30% de descompte.
El preu de l’abonament per a cada zona i torn figura a les taules.

El preu de l’abonament per a cada torn figura a les taules.

Com puc ser abonat?

Podeu fer-vos el vostre abonament online o al telèfon 902787397.

Com renovar l’abonament?

La renovació dels Abonaments Fixes és automàtica. La renovació es farà automàticament. En el cas que es vulgui efectuar algun canvi s’haurà de gestionar durant el període reservat a aquest efecte.

No obstant això, per causes d’organització interna, el Teatre no garanteix la renovació a la mateixa localitat. Si es dona aquest cas, el Teatre proposarà a l’abonat una localitat alternativa semblant a la que tenia.

Els Abonaments a la Carta no es renoven automàticament. Cal tornar a escollir les funcions i localitats cada temporada.

Sóc abonat/da i no puc assistir a una funció, què puc fer?

Els abonats podran canviar les localitats de la funció assignada per un altre del mateix espectacle, abonant-ne la diferència en cas de que el preu de la localitat escollida sigui d’un preu superior.

El primer canvi serà sense cost per als abonats de butaca fixa. Els següents canvis en el mateix espectacle així com els canvis de funció dels abonaments flexibles tindran un cost de 5€ per canvi.

També podeu alliberar la butaca mitjançant el Servei de Butaca Lliure i recuperar una part de l’import de l’entrada. Exclusiu per abonaments amb domiciliació bancària

Com realitzar un canvi de dia?

Els canvis de funció és un Servei exclusiu pels abonats del Liceu, els quals poden realizar el canvi directament des de la Zona personal del web fins 24 hores abans de la funció. Els canvis d’espectacle també és un Servei exclusiu pels abonats els quals podran efectuar els canvis fins una setmana abans de la data de l’estrena d’aquella funció.

Els Abonaments a la Carta només poden gestionar els canvis a Taquilles o bé a través del servei d’atenció a l’abonat al 902 787 397 / 93 458 99 13 (de dilluns a divendres de 10 a 18h).

Com posar una entrada a la venda?

Els abonats del Teatre podran alliberar la seva entrada directament des de la Zona personal del web (fins 24 hores abans de la data de la funció).

En cas que no s’hagi venut, l’abonat podrà recuperar-la fins a 1 hora abans de l’inici de la funció.

En aquelles funcions en què l’abonat alliberi la butaca, i el Teatre l’hagi pogut vendre, se’n reemborsarà el 50% del preu, descomptant l’IVA i les despeses de gestió.

He perdut la targeta d’abonat i tinc funció, què puc fer?

Podeu imprimir la vostra entrada des de la Zona personal o anar a Taquilles amb el DNI i sol.licitar una impressió de la propera funció (cost: 1 € per entrada)

Si definitivament creieu que no la trobareu, caldrà demanar un duplicat. Podeu sol.licitar un duplicat a través del nostre web o a la mateixa taquilla. Aquest servei té un cost de 10€ per tarjeta.

Quins avantatges té ser abonat?
FLEXIBILITAT 100%
 • NOU! Canvieu el títol o el dia de funció sense cap limitació.
 • Butaca Lliure. Poseu a la venda la vostra butaca.
 • Pagament fraccionat en quatre quotes sense recàrrec
DESCOMPTES ESPECIALS
 • Descomptes del 30%, 25%, 20%, 15% i 10% (segons el torn).
 • 20% de descompte en la compra de localitats addicionals, sense límit de compra.
 • Descompte en el servei de càtering, pàrquings i altres equipaments culturals.
SERVEI D’ATENCIÓ A L’ABONAT
 • Preferència en la compra d’entrades abans que el públic general.
 • Carnet acreditatiu d’abonat del Gran Teatre del Liceu. NOU! Ara també en format digital.
 • Contacte personalitzat amb el Servei d’atenció a l’abonat.
 • Enviament al domicili del programa de temporada en format de luxe.
 • Abonats LCLUB (antiguitat de més de 20 anys): avantatges exclusius.
VIVÈNCIES ÚNIQUES I EXCLUSIVES
 • NOU! Liceu+ LIVE, l’abonament a la temporada digital del Liceu a la nova plataforma audiovisual Liceu+, a un preu especial de 30 € per a tots els abonats.
 • Assistència a l’acte de presentació de la nova temporada i als assajos generals d’una selecció d’òperes de la temporada.
 • Liceu entre generacions: fins a 4 entrades amb un preu únic de 35€ a una selecció d’òperes de la temporada.